HEMSIDAN

IF Ariels hemsida fick sin nuvarande design i februari 2010. Innehållet omfattar i första hand sådant som ingår i föreningens verksamhet. IF Ariel hoppas att du som besökare lätt och enkelt ska hitta det du söker. Är det något du undrar över eller inte hittar så tveka inte att använda kontaktformuläret som du hittar här.

 

Kan man använda materialet på sidorna?

Allt material på IF Ariels hemsida tillhör föreningen när inget annat anges. Materialet är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Kopiering och användning av materialet uppmuntrar vi utom då sådant sker i rent vinstsyfte eller kan skada IF Ariels anseende. Glöm inte att ange källan och gärna en länk till den webbsida där materialet hämtats från. I samtliga fall där materialet används ska du kontakta oss i förväg. Texter, bilder och grafik får inte redigeras eller förändras så att de på ett märkbart sätt skiljer sig från originalet.

 

Vilka tilläggsprogram behöver man?

Vissa dokument finns tillgängliga som pdf-filer. För att kunna läsa dessa krävs gratisprogrammet Acrobat Reader från Adobe.

 

Kan vem som helst länka till IF Ariels hemsida?

Visst får du länka till http://www.ifariel.net och gärna till flera enskilda sidor. Sedan är det förstås roligt för oss att veta om du länkar till oss. Skicka gärna ett mail till

 

Synpunkter

Synpunkter angående hemsidans innehåll, design, uppdatering m.m. tas tas gärna emot via mail till